Sobe za najmlajše

Kakovostne slovenske otroške sobe od 0 do 15 let

Z največjim navdušenjem pričakujete tisti dan, ko boste spoznali novega družinskega člana. Svoji zvezdici želite najbolje, zato ji boste uredili otroško sobo, v kateri vam bo podarila prvi nasmeh, iz katere vas bo ponoči prvič poklicala: ''Mama!'', v kateri bo naredila prve korake, se bo ure in ure igrala, raziskovala, spoznavala nove stvari, se učila … V njej bo ves njen svet, v njej bo odraščala, zato je to zelo pomembna odločitev za vas, kakšno izbrati.

Soba, ki raste z vašim otrokom

Ne brskajte po forumih in spletnih straneh z rabljenim pohištvom, svojemu otroku privoščite najbolje. Za nakup otroške sobe se seveda ne boste odločili čez noč, ampak boste tehtno premislili o vsem. Svoji zvezdici želite pripraviti kotiček, v katerem bo njeno otroštvo polno veselja, radosti, navihanosti, razigranosti, v katerem bo prvič zajokala, se nasmejala, shodila, zgradila stolp iz kock, se naučila šteti, prebrala zanimivo raziskavo, poslušala glasbo … To bo svet vašega otroka, v katerem bo odraščal.

Čeprav se sliši neverjetno, je mogoče! Soba Mali princ Stars omogoča večfunkcionalnost pohištva, kar pomeni, da še pred rojstvom otroka nabavite vse, kar bo potreboval v naslednjih 15 in več letih.

 
 
 
 

Kontakt

V našem razstavnem salonu na Župančičevi 18 v Ljubljani (v Argentinskem parku za Figovcem) smo vam na voljo vsak delovnik med 10. in 17. uro.

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na naši facebook strani.

 

 

Želim naročiti katalog

Če želite naročiti katalog izpolnite spodnji obrazec.