To je zgodba o družini.

O družini, ki je od nekdaj neločljivo povezana z rokodelstvom in ustvarjanjem prijetnih prostorov. Je zgodba o ljubezni do lesa.

Mlinar + Mlinar smo proizvodnja pohištva iz Idrije s 55-letno tradicijo. Izdelujemo visokokakovostno pohištvo, prilagojeno posameznemu prostoru – kuhinje po meri, dnevne sobe, spalnice, kopalnice, otroške sobe, garderobe, predsobe in shrambe ter opremo hotelov in poslovnih prostorov in pisarniško pohištvo.

​Celotno ekipo podjetja druži skupni cilj – iskanje kakovostnih in domiselnih rešitev, ki ustrezajo uporabnikovim željam in potrebam, ter nenehno razmišljanje o prihodnosti.

Oblikujemo prostore, ki so vam pisani na kožo. Prostore, kamor se vračate z veseljem in kjer ste si ustvarili svoj dom.

Ustvarjamo nove izkušnje bivanja in dobro počutje.

 

Znamka pohištva Mali princ je že mnogo let sinonim za kvalitetno izdelane otroške in mladinske sobe ter spalnice. Kot pomembno zapuščino dolgoletnega proizvajalca se nam jo je zdelo vredno ohraniti. Predstavlja mladostno zagnanost in optimizem, ki nas navdajata ob nadaljevanju proizvodnje pohištva te blagovne znamke. Z njenim odkupom smo ohranili, posodobili in obogatili strokovno znanje, hkrati pa nadaljujemo in še dodatno izboljšujemo visoki standard izdelave. Tako so danes sobe Mali princ še bolj v trendu, še bolj prilagodljive in še bolje zadovoljijo Vaše želje in potrebe. 

                                                                                                                                      - direktor podjetja Mlinar + Mlinar, Erik Mlinar 

 
 

Kontakt

V našem razstavnem salonu na Župančičevi 18 v Ljubljani (v Argentinskem parku za Figovcem) smo vam na voljo vsak delovnik med 10. in 17. uro.

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na naši facebook strani.

 

 

Pohištvo Mali princ razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 (0)1 241 65 20

Mlinar & Mlinar d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 (0)5 373 47 30