To je zgodba o družini.

O družini, ki je od nekdaj neločljivo povezana z rokodelstvom in ustvarjanjem prijetnih prostorov. Je zgodba o ljubezni do lesa.

Mlinar + Mlinar smo proizvodnja pohištva iz Idrije s 55-letno tradicijo. Izdelujemo visokokakovostno pohištvo, prilagojeno posameznemu prostoru – kuhinje po meri, dnevne sobe, spalnice, kopalnice, otroške sobe, garderobe, predsobe in shrambe ter opremo hotelov in poslovnih prostorov in pisarniško pohištvo.

​Celotno ekipo podjetja druži skupni cilj – iskanje kakovostnih in domiselnih rešitev, ki ustrezajo uporabnikovim željam in potrebam, ter nenehno razmišljanje o prihodnosti.

Oblikujemo prostore, ki so vam pisani na kožo. Prostore, kamor se vračate z veseljem in kjer ste si ustvarili svoj dom.

Ustvarjamo nove izkušnje bivanja in dobro počutje.

 

Znamka Mali princ je že veliko let sinonim za kvalitetno izdelano otroško, mladinsko in spalnično pohištvo. Kot pomembna zapuščina podjetja Iles Idrija predstavlja znamko, ki se nam jo je zdelo vredno ohraniti. Predstavlja mladostno zagnanost in optimizem, ki nas navdaja ob pričetku proizvodnje blagovne znamke. ​Z najemom znake imamo namen ohraniti ter hkrat obogatiti strokovno znanje in nadaljevati visoki standard izdelave. Tako bodo sobe Mali princ z našim dodanim znanjem še bolje prilagojene Vašim željam in potrebam.

                                                                                                                                      - direktor podjetja Mlinar + Mlinar, Erik Mlinar 

 
 

Kontakt

V našem razstavnem salonu na Župančičevi 18 v Ljubljani (v Argentinskem parku za Figovcem) smo vam na voljo vsak delovnik med 10. in 17. uro.

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na naši facebook strani.

 

 

Pohištvo Mali princ razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 (0)1 241 65 20

Mlinar & Mlinar d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 (0)5 373 47 30