NAŠ PRINC IMA NOVO PODOBO!

14. november 2019

Nov korak v razvoju blagovne znamke smo ovekovečili z novo podobo.

 

 

Znamka MALI PRINC je že vrsto let sinonim za sodobne, kvalitetne, funkcionalne in inovativne sobe. S prevzemom blagovne znamke smo v podjetju Mlinar & Mlinar želeli nadaljevati zgodbo o sobah, ki spodbujajo otrokov razvoj in ustvarjajo lepe spomine.

Visoko raven kakovosti naših rešitev dosegamo s celostno servisno storitvijo - od začetne zamisli do končne uresničitve. Našo celotno ekipo druži iskanje kakovostnih in domiselnih rešitev, ki ustrezajo vašim željam in potrebam. Da pa take prostore lahko ustvarjamo, je potrebno upoštevanje naših temeljnih vrednot, ki jih znamka MALI PRINC od danes naprej izraža tudi skozi svojo novo podobo.

MALI PRINC_nova podoba_novo

(kombinirani logotip do leta 2019 in novi kombinirani logotip)

 

Nov kombinirani logotip znamke temelji na uporabi dveh elementov - ilustriranega dečka s šalom in oranžnega kvadrata z napisom mali princ. Na eni strani igriva podoba dečka, ki znamko neločljivo povezuje z zgodovino, na drugi pa urejena podoba kvadrata, ki poudarja pomen kvalitete, učinkovitosti in uporabnosti ter stremenja k stalnemu napredku.


Z nadaljnjo uporabo dečka gradimo na močnih temeljih znamke, saj glavni element prepoznavnosti še vedno ostaja njegova podoba. Pozicija sodobnejšega napisa v oranžnem kvadratu pa nakazuje nov korak v nadaljnjem razvoju znamke, ki se je začela s proizvodnjo pohištva pod okriljem podjetja Mlinar & Mlinar.

 

 
 

Kontakt

V našem razstavnem salonu na Župančičevi 18 v Ljubljani (v Argentinskem parku za Figovcem) smo vam na voljo vsak delovnik med 10. in 17. uro.

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na naši facebook strani.

 

 

Pohištvo Mali princ razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 (0)1 241 65 20

Mlinar & Mlinar d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 (0)5 373 47 30