Kaj je pomembno, ko izbiramo pohištvo za otroke?

10. avgust 2017

Trendi pri otroških sobah se kažejo tudi pri izbiri materiala, prevladujejo svetlejše barve, ki jih seveda lahko kombinirate med sabo. Aktualne so višje postelje, pod katerimi lahko izkoristite prostor, tako da so tam predali, police ali celo garderobne omare. Prostor je izkoriščen tudi s kotnimi omarami, zraven katerih lahko postavite mizo, omarami z drsnimi vrati, stopnicami, v katerih so predali, mostovi nad posteljo.

Ko izbirate pohištvo za otroka, ni pomembna le cena, temveč tudi iz kakšnega materiala je narejeno. Prednost imajo takšni materiali, ki so obstojni, odporni, barvani s kvalitetnimi barvami. Preveriti morate, kakšne oblike prevladujejo, nikakor ne sme biti ostrih robov, kajti le tako boste preprečili poškodbe, do katerih lahko mimogrede pride med igro. Ograjice morajo biti narejene varno, večjo pozornost namenite prečkam, med njimi ne sme biti prevelika razdalja, da se otroku ne zagozdijo noga, roka ali glava.

 
 

Kontakt

V našem razstavnem salonu na Župančičevi 18 v Ljubljani (v Argentinskem parku za Figovcem) smo vam na voljo vsak delovnik med 10. in 17. uro.

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na naši facebook strani.

 

 

Pohištvo Mali princ razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 (0)1 241 65 20

Mlinar & Mlinar d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 (0)5 373 47 30