Omare, barve in ročaji

Individualno, prilagodljivo, po meri... Zaupajte nam, kakšne omare želite.

Pri izdelavi lahko prilagodimo njihovo širino, višino in globino; namestimo klasične ali visoke predale, odprte niše s policami, vrata v osnovnem dekorju ali barvi. Vse z mehkim zapiranjem ali pa z odpiranjem z vzmetjo. Izberite barvno kombinacijo in tip ročajev ali pa vrata in predale brez ročajev ter število polic in obešalnih palic v notranjosti.

Na slikah je kombinacija dvodelne omare z visokim predalom, delno odprte s kombiniranimi predali in enodelne z dvema predaloma. V notranjosti obešanje in police.

Na frontah v barvi Lavanda so okrogli kovinski ročaji tip O, na frontah v barvi Nočno modra pa leseni barvani ročaji tip Wood-Color svetlo zelene barve; fronte Breskev-Vanilija pa se odpirajo brez ročajev.

Okvirna cena kompleta omar po meri - primer kot na slikah v postavitvi skupnih dimenzij 140-240 cm širine / 61 / 184,5 (do 232,5) cm višine je od 1.444 € dalje.

 
 
 
 

Kontakt

V našem razstavnem salonu na Župančičevi 18 v Ljubljani (v Argentinskem parku za Figovcem) smo vam na voljo vsak delovnik med 10. in 17. uro.

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na naši facebook strani.

 

 

Želim naročiti katalog

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo kataloga