Spalnica TEST

Spalnični komplet Antracid združuje eleganco in praktičnost, idealen za odrasle v vseh življenjskih obdobjih. Z elegantnim dizajnom in kakovostnimi materiali ponuja udobje in stil, ki dopolnjuje vsak dom od mladostniških let do zrelosti.

Spalnični komplet Antracid je skrbno oblikovan z namenom združevanja funkcionalnosti in estetske privlačnosti, idealen za odrasle, ki cenijo sodoben stil in udobje.

Ta komplet vsebuje izbrane kose pohištva iz visokokakovostnega lesa, obarvanega v sofisticirano antracid barvo, ki dodaja globino in toplino prostoru. Posebna značilnost je stenski 3D element iz lesa, ki s svojo teksturo in dinamičnim vzorcem pritegne pogled in vnaša občutek elegance in unikatnosti v prostor.

Vsak kos pohištva je oblikovan z mislijo na trajnost in praktičnost, hkrati pa zagotavlja, da bo vaša spalnica oaza miru in stila skozi vsa obdobja vašega življenja. Končna cena je odvisna od izbranih dodatkov, barvne kombinacije in izbire ročajev.

Za izris in točen izračun nas pokličite ali pišite, postavitev bomo prilagodili vašemu prostoru in željam!

Posamezni pohištveni
kosi spalnice Antracid

1 ANTRACID
Posteljni okvir

200€

2 ANTRACID
Predalnik

150€

3 ANTRACID
Omara

170€

4 ANTRACID
Stenski element

170€

Edinstvene rešitve, ki se prilegajo vašemu domu.

Opremljamo vse od otroških in mladinskih sob do spalnic in garderob. Ker nam ni vseeno za vaše in otroške želje, se vsakega projekta lotimo z največjo predanostjo.

Spoznajte širok nabor kombinacij dekorjev, barv in ročajev!