Pograd Zeleni

Pograd, ki s svojo višino omogoča umestitev velike pisalne mize pod ležišče, glede na prostor pa mu lahko dodamo tudi podest in celo nočno omarico pri posteljnem delu, v stopnicah pa velike predale.

Pograd Zeleni je idealna rešitev za ustvarjanje dodatnega prostora v otroških sobah, saj združuje spanje, shranjevanje in zabavo v enem kompaktnem in varnem dizajnu.

Ta enoposteljni pograd je oblikovan z mislijo na varnost najmlajših, z robustnimi ograjicami in stabilnimi stopnicami, ki zagotavljajo brezskrbno uporabo.

Postelja vključuje prostor za shranjevanje v stopnicah in delovno mizo pod ležiščem. Barvni dodatki pograda so nežno zeleni, kar dodaja vzpodbuden, prikupen in vesel pridih otroški sobi.

Funkcionalna zasnova pograda omogoča otrokom, da v svoji sobi ne samo spijo, temveč se tudi igrajo in motivirano učijo v prijetnem okolju. Pograd lahko poljubno kombinirate z elementi iz celotnega programa pohištva.

Posamezni pohištveni
kosi pograda Zeleni

1 Samostojna pisalna miza s predalnikom in omarico

920€

2 Samostojni okvir pograda z ležiščem 90/200 cm

808€

3 Stopnice z dvema integriranima in dodatnim predalom

527€

globoka pisalna miza pod ležiščem

384€

sklop garderobne omare s stranskim regalom

958€

posteljni okvir Luneta 120/200

506€

Edinstvene rešitve, ki se prilegajo vašemu domu.

Opremljamo vse od otroških in mladinskih sob do spalnic in garderob. Ker nam ni vseeno za vaše in otroške želje, se vsakega projekta lotimo z največjo predanostjo.

Spoznajte širok nabor kombinacij dekorjev, barv in ročajev!