Pograd Puder

Naš enoposteljni pograd optimizira prostor za shranjevanje in otroku omogoča varnost, udobje ter funkcionalen prostor za zabavo ter učenje.

Oplemenitena izvedba klasičnega pograda z integrirano spodnjo visoko posteljo s predaloma in nišo z drsnimi vratci pod ležiščem.

Tudi spodnjemu ležišču lahko dodamo zaščitno varovalo, da bo spanje brezskrbno in varno tudi za najmlajše otroke. Odprti regal s policami dopolni sobo s prostorom za igrače in knjige, v garderobni omari pa lahko kombiniramo prostor za obešanje, police in predale glede na vaše želje in potrebe.

Pisalni mizici s predaloma nudita prostor za ustvarjalnost in učenje in ju lahko tudi ločimo, ko je to potrebno.

Oplemenitena izvedba klasičnega pograda z integrirano spodnjo visoko posteljo s predaloma in nišo z drsnimi vratci pod ležiščem. Tudi spodnjemu ležišču lahko dodamo zaščitno varovalo, da bo spanje brezskrbno in varno tudi za najmlajše otroke.

Odprti regal s policami dopolni sobo s prostorom za igrače in knjige, v garderobni omari pa lahko kombiniramo prostor za obešanje, police in predale glede na vaše želje in potrebe. Pisalni mizici s predaloma nudita prostor za ustvarjalnost in učenje in ju lahko tudi ločimo, ko je to potrebno.

Posamezni pohištveni
kosi pograda Puder

1 Pograd z integrirano spodnjo posteljo, varovalom in stopnicami  

1.904€

2 Dve mizici s predaloma pod mizno ploščo

po 523€

3 Velik odprti regal s policami – izdelava po meri 

od 558€

4 Sklop garderobnih omar s predali

384€

Edinstvene rešitve, ki se prilegajo vašemu domu.

Opremljamo vse od otroških in mladinskih sob do spalnic in garderob. Ker nam ni vseeno za vaše in otroške želje, se vsakega projekta lotimo z največjo predanostjo.

Spoznajte širok nabor kombinacij dekorjev, barv in ročajev!