Otroška sobica Stars

Elementi sobice Stars so oblikovno in dimenzijsko usklajeni s programom otroških in mladinskih sob, tako lahko z različnimi kombinacijami ustvarimo prostor za vsa obdobja odraščanja – od prvih mesecev do najstniških let.

Vse, kar potrebujete v prvih letih otroštva

Posteljica, ki nudi udobno ležišče 70/140 cm vse do začetka šole. Lahko ji dodate predal in nižjo ograjico, da bo še bolj uporabna, saj bo tako otrok kmalu lahko sam zlezel k počitku.

V prvem obdobju je uporaben predalnik z nastavkom za previjalno mizo, nižja garderobna omarica z drsnimi vrati, odprt regal in poličke za knjige, klopica z velikim predalom za igrače...

Cena kompleta na slikah (posteljica z letvenim dnom ter visoko in nizko ograjico, podposteljni predal, klop z blazino in predalom, nižja omarica z drsnimi vratci, odprt 3D regal s poličkami, predalnik in nastavek za previjalno podlogo, vključno s stenskimi dodatki) je od 2.423 € dalje.

Otrok gre v šolo

Iz posteljice nastane prostorna pisalna miza, ki ji dodate predalnik na kolescih, posteljni predal prestavite pod posteljo z ležiščem 90/190 (ali 200) cm, dodate nočno omarico, posteljna ograjica se prestavi na steno, kjer nastane zanimiv obešalni panel nad klopco, dodate malo večjo garderobno omaro z drsnimi vrati, vanjo je možno dodati notranja predala, previjalna miza brez nastavka postane uporaben predalnik. Na policah pa se bo večkrat zamenjala vsebina.  

Cena kompleta dodanih elementov na slikah (pomični predalnik, postelja 90/190 z letvenim dnom in oblazinjenjem, nočna omarica in drsna omara z notranjima predaloma) je od 1.410 € dalje.

Končna cena je odvisna od izbranih dodatkov, barvne kombinacije in izbire ročajev.

Za izris in točen izračun nas pokličite ali pišite, postavitev bomo prilagodili vašemu prostoru in željam!

Edinstvene rešitve, ki sobo prilagodijo odraščanju vašega otroka.

Otroška sobica je sestavljena iz elementov, ki tekom otrokovega odraščanja spreminjajo način uporabe.

Spoznajte širok nabor kombinacij dekorjev, barv in ročajev!