Sobe za najmlajše Stars

Kakovostne slovenske otroške sobe od 0 do 15 let

Z največjim navdušenjem pričakujete tisti dan, ko boste spoznali novega družinskega člana. Svoji zvezdici želite najbolje, zato ji boste uredili otroško sobo, v kateri vam bo podarila prvi nasmeh, iz katere vas bo ponoči prvič poklicala: ''Mama!'', v kateri bo naredila prve korake, se bo ure in ure igrala, raziskovala, spoznavala nove stvari, se učila … V njej bo ves njen svet, v njej bo odraščala, zato je to zelo pomembna odločitev za vas, kakšno izbrati.

Soba, ki raste z vašim otrokom

Ne brskajte po forumih in spletnih straneh z rabljenim pohištvom, svojemu otroku privoščite najbolje. Za nakup otroške sobe se seveda ne boste odločili čez noč, ampak boste tehtno premislili o vsem. Svoji zvezdici želite pripraviti kotiček, v katerem bo njeno otroštvo polno veselja, radosti, navihanosti, razigranosti, v katerem bo prvič zajokala, se nasmejala, shodila, zgradila stolp iz kock, se naučila šteti, prebrala zanimivo raziskavo, poslušala glasbo … To bo svet vašega otroka, v katerem bo odraščal.

Čeprav se sliši neverjetno, je mogoče! Soba Mali princ Stars omogoča večfunkcionalnost pohištva, kar pomeni, da še pred rojstvom otroka nabavite vse, kar bo potreboval v naslednjih 15 in več letih.

 
 
 
 

Kontakt

V ljubljanskem salonu na Župančičevi 18 nas lahko obiščete vsak delovni dan med 10. in 17. uro. Za obiske izven teh terminov pa nas pokličite.

Lahko nas spremljate in kontaktirate tudi na facebook strani: Studio Mali princ

 

 

Pohištvo Mali princ

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: 01 241 65 20

fax: 01 425 12 33

Mlinar+Mlinar d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: 05 373 47 30

fax: 05 373 47 38

Želim naročiti katalog

Če želite naročiti katalog izpolnite spodnji obrazec.